Maanrakennus ammattitaidolla ja aikataulussa

Teemme erilaiset maanrakennustyöt yli 20 vuoden kokemuksella Kouvolan ja lähikuntien alueella. Asiakkaamme saavat meiltä ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, oli kyseessä sitten pienempi pihatyö tai haastava tienrakennusprojekti. Hoidamme kaikki työt sovitussa aikataulussa!

Palveluihimme kuuluvat mm.

 • Maansiirto
 • Kaivinkoneurakointi
 • Rakennusten pohjatyöt
 • Salaojat
 • Tienpohjat
 • Teiden rakentamiset

Monipuolinen maanrakentaja palveluksessasi

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ui kuin kala vedessä erilaisissa maanrakennusurakoissa salaojituksesta erilaisiin kaivinkonetöihin. Vuosien varrella olemme valikoineet alan luotettavimmat yhteistyökumppanit, joiden avulla saamme sovitut urakat valmiiksi aina ajallaan – laadusta tinkimättä.

Olipa kyseessä rakennusten pohjatyöt tai teiden rakentamiset, me hoidamme ne lujalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meiltä myös kiviainekset

Sora-automme toimittavat halutut kiviainekset vaivattomasti perille asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lue lisää kiviainesten myynnistä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Pyydä tarjous!

Kerro mitä teet, niin me tiedämme mitä tarvitset.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maansiirto L & A Oy
Varastokuja 4
45370 VALKEALA

Y-tunnus: 1700425-1
Puh: 040-7403025

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maansiirto L & A Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.